communicatie

Ik ben inmiddels een kleine 20 jaar een toegewijde en bevlogen communicatiemanager. Mijn affiniteit gaat voornamelijk uit naar de gezondheids- en welzijnszorg. Ik kan inmiddels echter stellen dat ik, vooral in mijn jaren als ZZP-er, een breed scala aan sectoren heb mogen leren kennen. Ik heb mij in de loop der jaren vooral gespecialiseerd op het gebied van corporate communicatie, aangezien mijn hart sneller gaat kloppen als het in aanraking komt met de dynamiek en complexiteit van interpersoonlijke relaties binnen organisaties en netwerken. Wat beweegt mensen en stakeholders? En wat is er nodig om intrinsieke motivatie tot verandering van overtuiging en gedrag te bewerkstelligen?

Het geeft mij veel voldoening om organisaties te adviseren en helpen bij het vinden of (her)definie¨ren van hun kernbelofte en vervolgens alle stakeholders ‘aan boord’ te krijgen. Tegelijkertijd ben ik altijd geboeid door het individu en zijn of haar impact op het systeem. Ik wil een ieder uitnodigen om het beste uit zichzelf te halen en een leven te cree¨ren dat werkelijk bij zich past. Een leven gedreven door talent en mogelijkheden en vrij van beperkende overtuigingen.

Ben ik de (team) coach en communicatiemanager die jouw organisatie, medewerkers en stakeholders mag op lijnen met jullie kernboodschap en doelen?

Neem gerust vrijblijvend contact met me op, ik hoor en vertel graag meer.


Ervaringen en nieuws

Workshop Herken de godin within
Workshop Herken de godin within
  Ben je nieuwsgierig naar de verschillende en soms elkaar tegensprekende aspecten van jouw ‘vrouw zijn&rsqu...
Butterfly Breaking Free
Butterfly Breaking Free
Butterfly Breaking Free is een coachings initiatief van vrouwen voor vrouwen. Ze maakt zich sterk voor radicale lie...
Ervaring
Ervaring
Abigail gelooft in en streeft naar een leven dat bij je past en hoe je dat zelf voor een groot deel in de hand hebt. ...