Leiderschapstrainingen 

Leiderschapstrainingen van Core Creations trekken het concept leiderschap in een brede context. Kenmerkend voor goed leiderschap is het creëren van authenticiteit en positieve impact. Met die focus zijn we allemaal leiders. En als je een goede leider bent voor jezelf, dan kun je ook een goede leider zijn voor anderen. Wanneer je talenten, passies en doelen kunt samenbrengen, zul je bijna moeiteloos het beste in jezelf, maar ook in anderen naar boven kunnen brengen. Dan kun je in positieve zin beïnvloeden, of dat nou op grote schaal of in een kleiner verband is.

Goed leiderschap is niet exclusief voorbehouden aan geboren leiders. Ik zie het als een som van vaardigheden die je kunt leren, ontwikkelen en trainen. Die vaardigheden kun je op die manier inzetten, dat je weet te inspireren, zodat het optimale binnen bereik komt. Leadership trainingen bij Core Creations zijn daarom niet alleen gericht op leiders in de meest voor de hand liggende zin van het woord, zoals CEO’s van grote organisaties. Ook in een bredere context begeleid ik mensen die een positieve impact op hun omgeving willen hebben door een inspirerend leider te zijn, zowel voor zichzelf als voor anderen. 

Op aanvraag verzorgt Core Creations in samenwerking met partners leiderschapstrainingen voor het bedrijfsleven, organisaties en voor groepen gelijkgestemden, zoals voor bijvoorbeeld jongvolwassenen en op het gebied van vrouwelijk leiderschap.

Wil je meer weten over leiderschapstrainingen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

 

 

 

 

Ervaringen en nieuws

Butterfly Breaking Free
Butterfly Breaking Free
Butterfly Breaking Free is een coachings initiatief van vrouwen voor vrouwen. Ze maakt zich sterk voor radicale lie...
Ervaring
Ervaring
Abigail gelooft in en streeft naar een leven dat bij je past en hoe je dat zelf voor een groot deel in de hand hebt. ...
Reclaim your power
Reclaim your power
Reclaim your power is een op maat gesneden coachingsprogramma voor vrouwen die zichzelf in relatie tot anderen weggeven....