Workshop Herken de godin within

Datum : 19-02-2020

 

Ben je nieuwsgierig naar de verschillende en soms elkaar tegensprekende aspecten van jouw ‘vrouw zijn’? En sta je ervoor open om vrouwelijk leiderschap op een creatieve, speelse en energieke manier samen te herdefiniëren?


Sluit je dan aan bij de workshop ‘Herken de godin within’ op zaterdag 11 april (13:30 – 18:00 uur) met Daniela Oonk en Abigail Hall .

Tijdens de workshop ‘Herken de godin within’:

• Maak je kennis met de natuurlijke krachten, kwaliteiten én uitdagingen van de 7 archetypen vanuit de Griekse Mythologie.
• Ontdek je welk archetype in jou het meest actief is, en op welk deelgebied van je leven (relatie, werk, gezin, zingeving).
• Ontdek je welke archetypen je nog te activeren hebt én waartoe.
• Krijg je tools om doelbewust de verschillende archetypen een podium te geven: je verhoogt je potentieel in zijn en doen.

Als mens spelen wij de hoofdrol in ons eigen levensverhaal. Gedurende ons verhaal maken we keuzes die goed of minder goed bij ons passen. Bepaalde stereotypen en culturele rollen, aan vrouwen toebedeeld over de eeuwen heen, zijn in meer of mindere mate van invloed op onze keuzes. Eveneens van invloed zijn sterke innerlijke krachten en patronen/archetypen. Archetypen die eeuwen geleden mythologisch toegewezen zijn aan machtige goden en godinnen.

De grote psychologen Freud en Jung werkten al met deze archetypen in gepersonifieerde gedaantes zoals Apollo, Athena, Zeus en Aphrodite om inzicht te verschaffen in wat de een motiveert, frustreert en bevredigt en de ander juist niet.

Onze overtuiging is dat wij van nature een compleet pakket bezitten van eigenschappen en kwaliteiten. Wel is het zo dat wij door levensomstandigheden en/of gebeurtenissen ons gemakkelijk identificeren met een of twee archetypen. De uitdaging is om de dominante archetype(n) te herkennen, de tot nu toe slapende archetype(n) te herkennen en activeren en zo bewust te kiezen voor een vol en vervullend leven.

Maak niet alleen kennis met jouw Aphrodite, Athena, Artemis, Hera, Hestia, Demeter en Persephone, maak haar wakker en geef haar een podium!

Details:

Zaterdag 11 april 2020 / 13:30 - 18:00
• 13:30 -14:00 inloop koffie, thee
• 14:00 -17:00 workshop
• 17:00 -18:00 borrel

Locatie: Nog nader bekend te maken

Kosten: € 45,- inclusief koffie, thee en afsluitend een borrel
Aanmelden: Voor 10 maart hier of door een email te sturen naar info@core-creations.nl.


Terug naar het overzicht