Coaching

Essentieel voor een coachingtraject bij Core Creations is de visie dat elk mens van nature creatief en getalenteerd is. Iedereen heeft het in zich om krachtige en levens-bevestigende keuzes te maken. Het doel van coaching is dan ook niet iets voor je op te lossen. Wel zou ik je graag helpen bij het (her)ontdekken van jezelf, je inspiratiebronnen en de kwaliteiten die je hebt.

In contact staan met je passie en talenten, kun je je optimaal en gericht focussen op het nastreven van levensdoelen. Dat gaat dan vaak gemakkelijk en als vanzelf, omdat je vanuit je kern handelt in alles wat je doet. Echter lopen we allemaal wel eens vast en raken soms ons gevoel van richting kwijt, tijdelijk afgeweken door ervaringen, (opgelegde) denkbeelden of omstandigheden. Misschien leef je niet het leven dat je zou willen, presteer je niet op je gewenst niveau, ben je overbelast over overspannen geraakt of 'modder je gewoon maar wat aan'?

Vanuit mijn passie en levensdoel breng ik je graag (weer) in contact met de kern van wie je bent. Of dat nou in de privésfeer of op het gebied van carrière is; het is mijn overtuiging dat mensen vastlopen op bepaalde patronen, die dan zowel privé als zakelijk naar boven komen. Met nieuwe inzichten over je passies, talenten en inspiratiebronnen, kun je met plezier het leven creëren dat wél bij je past. Een gevoel van veiligheid is een voorwaarde om je open te durven te stellen en te zijn wie je bent. Ik luister, observeer, stel krachtige vragen én daag je uit, allemaal zonder oordeel. Ik nodig je uit om nieuwsgierig naar jezelf te zijn, om nieuwe perspectieven en mogelijkheden te onderzoeken. Om steeds een klein stapje verder te zetten dan misschien comfortabel is. Om je gewenste veranderingen te realiseren en het leven te creëren dat je werkelijk toekomt.  

Nieuwsgierig geworden? Neem vooral eens vrijblijvend contact met mij op; ik vertel je graag meer.

 

The purpose of life is to discover your gift. The meaning of life if to give your gift away. (Pablo Picasso)